luni, 27 octombrie 2014

GOSPODAR IN SCOALA MEA !

                                                           "Gospodar la scoala mea"


                Un mediu curat si sanatos are o importanta deosebita in felul in care copiii se dezvolta, ei manifestandu-si interesul petrecerii timpului liber si al pauzelor in mijlocul naturii.

                Responsabilizarea elevilor privitor la infrumusetarea si ocrotirea spatiului verde din curtea scolii a fost obiectivul fundamental al activitatii pe care elevii claselor a III-a si a IV-a au desfasurat-o sub indrumarea atenta a d-nei invatatoare Daniela Badanoiu.

                Aceasta activitate a presupus atat imbogatirea cunostintelor copiilor cu informatii referitoare la plante in general, la flori in mod special, dezvoltarea vocabularului cu expresii noi(rasaduri, altoire, mediu inconjurator, mladite, atlas botanic), educarea gustului estetic cat si pregatirea solului pentru plantarea trandafirilor.

                La sfarsitul activitatii desfasurate s-a constatat ca elevii implicati au inteles importanta mentinerii unui mediu sanatos, prin diferite actiuni de curatare a mediului, de plantare, ocrotirea naturii, a tot ceea ce ne inconjoara.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu